Arama Sonuçları

İngiltere Yatırımcı Vizesi ile İngiltere’de Oturmak Yaşamak ve İngiltere Pasaportuna Sahip Olmak Mümkün!

Birleşik krallık vatandaşlığı sosyal hakları ve vizeye gerek duymadan ziyaret edebildiği ülkeler değerlendirildiğinde dünyanın en değerli Pasaport ve vatandaşlık programıdır. İngiltere pasaportu 173 ülkeye vizesiz seyahat edebilmenizi ve İngiltere’de tüm sosyal haklardan faydalanmanıza, ve çalışabilmenize olanak tanır.

İngiltere Yatırımcı Vizesi

Birleşik Krallık vatandaşlığına giden en güvenli yatırım ve çifte vatandaşlık programı.

Yatırım miktarı £2 milyon – £10 milyon

Tüm Detaylarıyla İngiltere Yatırımcı Vizesi Programı

Başvurunun İlk Adımı, Gayrimenkul Yatırımı!
Yatırımcı Vizesinin Avantajları:
  • İngiltere’de yaşama, çalışma ve eğitim alma şansı
  • Yatırım miktarına göre 2, 3 veya 5 yıl içinde kalıcı oturum hakkı
  • İngiltere dışında her yıl 180 gün ikamet etme hakkı.
  • İngilizce dil zorunluluğunun bulunmaması.
Yatırım Miktarı Sürekli Oturum Vatandaşlık
£2 Milyon 5 Yıl 6. Yıl
£5 Milyon 3 Yıl 5. Yıl
£10 Milyon 2 Yıl 5. Yıl

İngiltere Yatırımcı Vizesi için Gerekli Koşullar

  • İngiltere’de faaliyet gösteren İngiliz şirketlerine veya İngiltere hazine bonosuna, en az 2 milyon ile 10 milyon sterlin arasında yatırım gerçekleştirmek
  • Yatırım miktarına göre yapılan yatırımın ne kadar süreyle tutulması gerektiği aşağıda verilmektedir. Yatırımcı bu sürelerden önce yatırımı bozması durumunda vize hakkı sona erer.
    • 2 milyon Sterlin tutarındaki yatırım en az 5 yıl süreyle​
    • 5 milyon sterlin tutarındaki yatırım en az 3 yıl süreyle
    • 10 milyon sterlin tutarındaki yatırım en az 2 yıl süreyle
  • Ana yatırımcı en az 18 yaşında olmalıdır
  • Sürekli oturum almak için 3 ile 5 yıl arasında ülkede ikamet etmek.
  • İngiltere’de kayıtlı bir banka hesabına sahip olmalıdır.

İngiltere Yatırımcı Vizesi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İngiliz vatadanşlığına ulaşmak için Yatırımcı Vizesi aldıktan sonra 6 yıl boyunca yılda 180 günden fazla olmak koşuluyla ülkede ikamet etme zorunluluğunu yerine getirmelisiniz.

İngiltere yatırımcı vizesine sahip olmak için 18 yaşını doldurmak, ve gerekli miktarlarda yatırımı gerçekleştirmeniz, gerekmektedir.

İngiltere yatırımcı vizesine sahip olmak için İngiltere’de bir banka hesabına IHS(sağlık sigortası) numarasına sahip olup, yatırımınızı gerçekleştirmiş olmanız gerekmektedir.

Yatırım Miktarı Sürekli Oturum Vatandaşlık
£2 Milyon 5 Yıl 6. Yıl
£5 Milyon 3 Yıl 5. Yıl
£10 Milyon 2 Yıl 5. Yıl

İngiltere Yatırımcı Programından Kimler Faydalanabilir?

 

Başvuru sahibi, Avrupa Birliği üyesi olmayan bir ülkenin vatandaşı olmalıdır.

Başvuru sahibinin adli sicil kaydı bulunmamalıdır ve ülkeye vize ile giriş yapmış olmalıdır.

Başvuru sahibinin £2 Milyon’dan başlayan fon ve mevduat seçeneklerinden yatırımını gerçekleştirmiş olması gerekmektedir.

Program kriterlerine uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, bizimle iletişime geçerek, kendiniz ve sevdikleriniz için yeni bir hayat ve karlı bir gayrimenkul yatırımı yapma fırsatını kaçırmayın.
Canlı sohbet kısmından uzman danışmanlarımız ile iletişime geçebilir, iletişim formuna bilgilerinizi bırakarak, Portekiz, İspanya, Yunanistan ve diğer ülkelerin yatırım rehberlerine ulaşabilirsiniz.

Detaylı Bilgi:

Kullanıcı sözleşmesi metnini okudum.